Inici Actualitat La U.D. Taradell tanca la pretemporada amb una victòria a Roda (0-1)

La U.D. Taradell tanca la pretemporada amb una victòria a Roda (0-1)

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell va tancar aquest diumenge a la tarda la pretemporada, guanyant per 0 a 1 al camp del Roda de Ter. Un equip totalment diferent al de dissabte contra el Camprodon amb l’objectiu que els jugadors acumulessin minuts. El gol taradellenc va ser obra de Marc Muntal (podeu veure el gol en imatges més avall)

Al primer temps hi va haver poques ocasions. Un cop de cap de Muntal molt desviat al quart d’hora va ser de les poques oportunitats del Taradell. El Roda, en canvi, va poder avançar-se al marcador en un penal als 20 minuts que es va estavellar al travesser. A la mitja hora de joc va arribar el gol taradellenc en una falta lateral llançada per Pau i rematada de cap per Muntal. Just després el Roda va fregar l’empat en una centrada des de l’esquerra que Nil va aturar i abans del descans en una falta lateral el rebuig de Nil va tocar al travesser i va sortir a córner.

Al segon temps, el Roda va estar a punt d’empatar en un parell de xuts llunyans que Nil va parar amb grans intervencions i amb un cop de cap de Salés que molt fluix va arribar a les mans del porter taradellenc. El Taradell, per la seva banda, va gaudir d’un contraatac de Carrillo que va estar a punt de suposar el 0 a 2, però el porter rodenc va lluir-se per enviar la pilota a córner. Torrents en un xut llunyà que va sortir fregant el pal i un xut fluix amb l’esquerra també va gaudir d’ocasions per ampliar el marcador.

Aquest va ser l’últim amistós dels taradellencs que dissabte vinent debuten a la lliga amb un derbi contra el Tona. Serà a les 4 de la tarda al municipal de la Roureda.

U.D. Taradell: Nil, Sañé (Torrents), Raul, Asier, Font, Pau, P. Serra (Cesc Pla), Sans (Erra), Mane, Cabanas i Muntal (Carrillo).

Aquí podeu veure el gol de Marc Muntal, l’ocasió de Carrillo i una gran aturada de Nil Murfulleda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments