Inici Actualitat Patrícia Gabancho diu a Taradell que la via autonomista està esgotada

Patrícia Gabancho diu a Taradell que la via autonomista està esgotada

0
COMPARTIR

El centre cultural Costa i Font de Taradell va registrar una notable entrada per escoltar la xerrada de la periodista i escriptora Patrícia Gabancho. Sota el títol “Objectiu: Independència”, l’acte estava organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana dins dels actes que culminaran amb l’asssistència l’11 de setembre a la manifestació de Barcelona.

Gabancho va ser contundent en afirmar que “la via autonomista s’ha acabat”. I ho va justificar explicant que “en els darrers 150 anys el projecte catalanista ha volgut intentar arribar a un acord amb Espanya, però ha estat impossible”. Al mateix temps, va afegir que el projecte de Catalunya es basa en cinc eixos: modernitat, excel·lència, justícia social, Europa i tot això explicat en català. I, en canvi, va afirmar que el projecte d’Espanya “va per uns altres camins, i nosaltres no hi encaixem”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments