Inici Actualitat La U.D. Taradell supera el Camprodon per un ajustat 2 a 1

La U.D. Taradell supera el Camprodon per un ajustat 2 a 1

0
COMPARTIR

Partit igualat entre la Unió Deportiva Taradell i el Camprodon aquest dissabte a la tarda. El matx es va decidir en els últims 8 minuts quan van arribar els 3 gols. Els taradellencs van mostrar bones sensacions, sobretot, a partir del quart d’hora inicia.

Fins llavors els ripollesos havien dominat el matx amb una major intensitat. Abans del minut 20 va arribar la primera i única ocasió visitant a la primera meitat en un u contra u davant de Sep que el porter local va rebutjar. Tot seguit, el Taradell va fregar l’1 a 0 en una centrada per la dreta i rematada de cap de Canó que rebutjat pel porter es va estavellar a la base del pal. Els taradellencs van anar superant progessivament la pressió visitant i van rondar l’àrea en diverses ocasions, sense massa claredat. Un xut desviat per la defensa d’Erra i faltes frontals sense perill.

A la represa, millors ocasions pels taradellencs. El Camprodon va tenir un xut lateral que el porter local va aturar. Mentre que el Taradell va tenir als peus de Canó dues ocasions claríssimes per avançar-se al marcador. En la primera la pilota va sortir fregant el pal i en la segona gran aturada el porter. En aquesta segona meitat, es van veure les millors triangulacions locals amb arribades constants per les bandes. Al minut 82 va arribar l’1 a 0 en una centrada de Canó per la dreta que va rematar Mane al fons de la xarxa.

L’alegria local, però, va durar ben poc. Tres minuts més tard, en una jugada per l’esquerra va acabar amb un bon xut des de l’àrea que va entrar a la xarxa. Però la reacció taradellenca va ser immediata. Gran jugada personal de Torrents per l’esquerra i la seva centrada de la mort la va empènyer a gol Cesc Pla arribant des de la frontal. Abans del final, un gran xut del Camprodon des de la frontal va obligar al porter Sep a fer una gran intervenció per evitar l’empat.

El Taradell torna a jugar aquest diumenge a les 6 de la tarda a Roda de Ter en l’últim amistós abans del debut a la lliga, el 8 de setembre.

U.D. Taradell: Sep, Erra, Joan, Pujol, Dot, Molas (Pau), Edu Morató, Carrillo (Mane), Torrents, Cesc Pla i Canó.

Aquí podeu veure els dos gols de la U.D. Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments