Inici Actualitat La nova pista de terratzo del pavelló està pràcticament enllestida

La nova pista de terratzo del pavelló està pràcticament enllestida

0
COMPARTIR

Aquesta setmana s’estan fent els últims treballs per deixar acabada la nova pista de terratzo del pavelló municipal El Pujoló. De fet, durant aquests dies s’estan pintant les línies de joc tant per a l’hoquei com per al bàsquet i aquest dimecres es feien els acabats del sòcol. Tot i això, fins d’aquí a un parell de dies no es podrà utilitzar, ja que la pintura que es fa servir necessita uns dies d’assecament. També falta la col·locació de les tanques que limiten el perímetre del rectangle de joc i acabar de netejar la pista.

Malgrat tot, el canvi del parquet per terratzo ja dóna una imatge totalment diferent a l’equipament. Aquesta substitució suposarà un manteniment inferior i avantatges per la pràctica de l’hoquei i el patinatge, i per l’organització d’actes alternatius. El color del terratzo és el gris clar. Les obres han costat uns 41.000 euros i havien d’estar acabades aquest divendres.

De fet, els equips del Club Patí Taradell ja han començat la pretemporada aquesta setmana i no han pogut fer servir la pista.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments