Inici Actualitat Patrícia Gabancho parla de la Independència aquest divendres a Taradell

Patrícia Gabancho parla de la Independència aquest divendres a Taradell

0
COMPARTIR

El col·lectiu taradellenc de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitza aquest divendres una conferència amb la periodista i escriptora, Patrícia Gabancho. Sota el títol “Objectiu: Independència”, la xerrada tindrà lloc al Centre cultural Costa i Font a a partir de 2/4 de 9 del vespre.

Aquest és el primer d’un conjunt d’actes que han organitzat i que culminaran amb l’assistència a la manifestació de l’11 de Setembre a Barcelona. De fet, l’ANC organitza autocars per a tots aquells que hi vulguin assistir. A Taradell ja s’han completat 3 autocars plens. Les inscripcions es poden fer a Can Vilaró al preu de 7 euros l’anada i tornada en autocar.

El pròxim 2 de setembre, l’ANC participarà a la Marxa de vehicles d’Osona-sud. De fet, a 2/4 d’11 hi haurà una petita concentració a l’aparcament de la Carpa per marxar cap a Vic. Més endavant, hi haurà un acte unitari de tots els partits polítics de Taradell i es participarà a la Marxa dels Vigatans el 10 de setembre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments