Inici Actualitat Miquel Bou deixa de ser president de la U.D. Taradell

Miquel Bou deixa de ser president de la U.D. Taradell

0
COMPARTIR
Foto: Ràdio Taradell
Foto: Ràdio Taradell

Segons informa avui Ràdio Taradell, des de fa unes setmanes Miquel Bou, ja no és president de la U.D. Taradell. Bou ha deixat el càrrec per “motius personals”, segons expliquen membres de la junta directiva del club blanc-i-blau. En les properes setmanes, “es decidirà si hi ha nou president” o si es fa càrrec de l’entitat una junta gestora, que actualment està formada per Jordi Prat, Toni Atència, Albert Freixas i Joan Puig.

L’actual junta està buscant gent nova que vulgui entrar a col·laborar. Miquel Bou va arribar a la presidència del Taradell fa dues temporades, juntament amb els actuals membres de la junta i d’Eduard Berruezo, que va plegar en l’assemblea passada també per motius personals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments