Inici Actualitat El Premià de Mar s’endú el Trofeu Ajuntament de Taradell de futbol

El Premià de Mar s’endú el Trofeu Ajuntament de Taradell de futbol

0
COMPARTIR

El Premià de Mar va guanyar aquest diumenge a la tarda el trofeu Ajuntament de Taradell en el partit de Festa Major de futbol. Els maresmencs van derrotar al Taradell per 1 gol a 3 en un matx on van ser molt efectius davant de porteria. Cal destacar que a l’inici del partit, la pubilla de Taradell, Aina Altimir, va fer el servei d’honor i que l’enfrontament va comptar amb la presència de l’alcalde, Lluís Verdaguer, i el regidor de Festes, Joan Casassas, i la regidora de Cultura, Lluïsa Sañé.

En quant al partit, en els primers minuts igualtat en el joc i amb primeres arribades per part del Taradell. Cesc Pla va tenir el gol al quart d’hora. Davant del porter no va ser capaç de superar-lo en una oportunitat claríssima. Al minut 20, però el Premià es va avançar en el marcador en una rematada de cap després d’un córner. Pocs minuts després, penal a favor del Taradell. La pena máxima llançada per Muntal va ser parada pel porter visitant. I de l’empat a 1 es va passar al 0 a 2 en un xut des de l’interior de l’àrea, després d’una centrada per l’esquerra.

El 0 a 1 del Premià de Mar

El Taradell en una nova oportunitat va poder escurçar diferències però els xuts de Dot, Muntal i Cesc en una jugada embolicada no van trobar la xarxa. I abans del descans va arribar el tercer gol en una nova centrada passada des de l’esquerra que un davanter del Premià va enviar a la xarxa després d’una rematada in extremis.

Amb 0 a 3 es va arribar al descans. A la represa, domini taradellenc. Els visitants només van tenir una ocasió en una vaselina que va sortir desviada. En canvi, el Taradell va fregar el gol en nombroses ocasions. Muntal va enviar fora un u contra u amb el porter, Cesc va xutar elevat des de la frontal i en una altra ocasió a l’interior de l’àrea no va poder superar el porter visitant. Al final, tanta insistència, va tenir el seu fruit i Mane va marcar davant del porter.

En els minuts finals, Carrillo amb una vaselina va fregar el segon gol dels taradellencs.

U.D. Taradell: Nil, Joan, Raul, Pujol, Dot, Font, Edu Morató, Canó, Torrents, Pla i Muntal. També Molas, Erra, Asier, Sañé, Sans, Cabanas, Carrillo i Mane.

El penal fallat per la U.D. Taradell

Aquí podeu veure algun vídeo del partit:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments