Inici Actualitat Gottic Teatre homenatja Magí Reig, Jordi Recoder i Andreu Ramírez

Gottic Teatre homenatja Magí Reig, Jordi Recoder i Andreu Ramírez

0
COMPARTIR

Gottic Teatre va posar en escena aquest diumenge al vespre l’obra de teatre ‘Fuita’, dirigida per Eva Molet i Jordi Recoder. Es tractava de la primera de les dues representacions que es fan amb motiu de la Festa Major 2012. Cal destacar que en acabar la representació, Gottic Teatre va fer un homenatge a tres persones molt vinculades amb el món teatral taradellenc: Magí Reig, Jordi Recoder i Andreu Ramírez.

Els tres protagonistes van pujar dalt de l’escenari, acompanyats de les seves esposes, i van rebre una placa personalitzada i un ram de flors. La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Taradell, Lluïsa Sañé, en nom de l’alcalde, també va tenir unes paraules de reconeixement a la seva trajectòria, mentre que Magí Reig va agrair el detall en nom dels tres homenatjats. L’acte també va comptar amb diversos taradellencs vinculats al teatre que van acompanyar-los dalt de l’escenari.

Pel que fa a l’obra de teatre, ‘Fuita’ narra l’intent de suicidi d’un conseller d’Indústria i Energia, a qui una pilotada urbanística l’ha deixat en pilotes. Una venedora, una prostituta, un assassí i un vell bavós entren a casa seva i eviten la tragèdia en una successió de sorpreses i situacions divertides.

L’obra es tornarà a representar el 26 d’agost a les 9 del vespre.

Les fotos són de Miquel Vilardell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments