Inici Actualitat La UD Taradell guanya el primer partit de pretemporada contra l’Olvan (5-1)

La UD Taradell guanya el primer partit de pretemporada contra l’Olvan (5-1)

0
COMPARTIR
Foto arxiu del partit contra l'Europa
Foto arxiu del partit contra l’Europa

La Unió Deportiva Taradell va disputar aquest dissabte a la tarda el tercer partit de pretemporada, el primer després d’haver iniciat els entrenaments. Els taradellencs van superar l’Olvan per 5 a 1 en un matx marcat per la intensa calor. Els locals van ser molt superiors, però no van imposar el seu domini al marcador fins a la segona part.

Al primer temps, el Taradell va començar portant el pes del partit. Així, després d’algunes aproximacions, Mane, que torna al club, va avançar els locals aprofitant un embolic a l’interior de l’àrea. La sorpresa, però, va saltar quan deu minuts després els visitants empataven el partit en un error defensiu. La resta del primer temps va transcórrer amb domini local i un xut al pal d’Oriol Sans. Poc abans del descans, en una cessió  de la defensa al seu porter, Cabanas va aprofitar la indecisió del porter per marcar de cap.

Amb 2 a 1 va iniciar-se el segon temps i ja de bon principi el Taradell va mostrar la seva superioritat. Primer amb un gol als 8 minuts d’Edu Morató en rematar de cap un córner. Pocs minuts després, el mateix jugador feia el 4 a 1 en plantar-se sol davant del porter i batre’l amb un xut ras a la seva esquerra. Cabanas va estar a punt de fer el cinquè, però el seu xut es va estavellar al travesser. I cap al final, Canó feia el definitiu 5 a 1 en marcar a plaer amb el cap.

Cal destacar que els taradellencs van realitzar nombrosos canvis i, fins i tot, va jugar l’entrenador Ramon Mayo, ja que molts jugadors encara estan de vacances. Els pròxims partits són dissabte 25 d’agost a Sant Hipòlit de Voltregà i diumenge 26 d’agost partit de Festa Major a les 6 de la tarda contra el Premià.

U.D. Taradell: Nil, Joan, Raul, Font, Erra, Edu Morató, Molas, Cesc Pla, Mane, Canó i Sans. També Corderas, Fredi, Cabanas, Asier i Mayo.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments