Inici Actualitat Taradell.com estrena les capçaleres temàtiques per Festa Major

Taradell.com estrena les capçaleres temàtiques per Festa Major

0
COMPARTIR

Amb motiu de la Festa Major, Taradellpuntcom farà un petit canvi d’imatge puntual amb l’estrena d’unes noves capçaleres. De fet, fins ara la capçalera sempre ha estat monopolitzada pel logotip i marca de la web a la part superior esquerra i el color blanc de fons. Amb la celebració de la Festa Major de Taradell, estrenem les capçaleres temàtiques amb la voluntat d’afegir-nos a la festa i engalanar la web.

Així, a partir d’aquest divendres 17 d’agost veureu que la web agafa una mica més de color i alegria amb una capçalera inspirada en les festes majors. Al mateix temps, els dies 24 i 25 d’agost activarem una capçalera diferent centrada en la Festa d’en Toca Sons.

Aquests canvis puntuals només tenen la intenció de fer més atractiva la web i sorprendre els lectors, fent-la més dinàmica i personalitzada. Les capçaleres temàtiques no seran flor d’un sol dia, sinó que a partir d’ara en moments puntuals de l’any n’activarem de diferents en funció del calendari, d’algunes festes locals o celebracions nacionals.

L’equip que gestiona la web Taradellpuntcom (Gerard Calm amb el disseny i Joan Morcillo amb els continguts) vol desitjar-vos una bona Festa Major. Esperem que us agradi!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments