Inici Actualitat L’Assemblea Nacional Catalana organitza autocars per anar a la manifestació de l’11...

L’Assemblea Nacional Catalana organitza autocars per anar a la manifestació de l’11 de Setembre

0
COMPARTIR

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) d’Osona està organitzant autocars per poder assistir a la gran manifestació que tindrà lloc el proper 11 de setembre a Barcelona. Sortiran des de tots els municipis osonencs i baixaran en caravana cap a Barcelona. A Taradell també es faran autocars i tothom qui vulgui apuntar-s’hi ja ho pot fer a Can Vilaró. El preu de l’autocar és de 7 euros i inclou l’anada i la tornada i un obsequi.

Taradell.com també s’ha volgut afegir a la iniciativa i fa difusió de la iniciativa a través d’un banner a la web.  Hi podreu trobar més informació dels punts de vende de bitllets i els horaris de sortida de cada municipi, així com a la web www.assemblea.cat/osona

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments