Inici Actualitat La UD Taradell perd per la mínima contra l’Europa

La UD Taradell perd per la mínima contra l’Europa

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell, de vermell, va disputar aquest diumenge, davant d’un nombrós públic, el segon partit de pretemporada sense entrenaments previs. Els taradellencs van perdre per 0 a 1 contra l’Europa de Tercera Divisió. Els visitants, més rodats, van portar la iniciativa en el partit, però només van poder desnivellar el marcador al minut 60 amb un gol de cap de Guzmán després d’una centrada per l’esquerra de Gatell.

A la primera meitat, excepte uns primers minuts, el control del partit el van portar els graciencs, ajudats per una millor condició física i el vent a favor. Però únicament van incomodar la portera de Corderas amb dos xuts llunyans que va desviar el porter local. El Taradell va incomodar amb un xut de Muntal a la part final.

A la represa, molts canvis en els dos equips. De nou, Muntal va intentar-ho en una semi vaselina que va marxar molt elevada. Mentre que l’Europa va marcar al quart d’hora en un gran cop de cap de Guzmán. Fins al final poques ocasions. Un xut fluix del Taradell a la sortida d’un córner va ser la millor ocasió per empatar dels taradellencs.

La pretemporada comença el pròxim 13 d’agost.

U.D. Taradell: Corderas, Joan, Erra, Raul, Font, Molas, Edu Morató, Canó, Subirachs, Fredi i Muntal. També Nil, Dot, Sañé, Asier, Pujol, Pladevall, Sans i Carrillo.

Aquí podeu veure la crònica emesa per Barcelona TV:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments