Inici Actualitat L’atur de Taradell registra un augment de 4 persones durant el mes...

L’atur de Taradell registra un augment de 4 persones durant el mes de juliol

4
COMPARTIR

Contràriament a la tendència general, l’atur registrat a Taradell durant el mes de juliol ha augmentat en un total de 4 persones i ara mateix hi ha 482 desocupats, segons les dades registrades pel departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. L’augment és d’un 0,83%. En l’anterior mes, la xifra d’aturats havia augmentat en 11 persones.

Cal destacar que a nivell català durant el mes de juny s’ha registrat una baixada de desocupats de 784 persones, però a Osona la xifra ha augmentat i hi ha 13.042 persones a l’atur, 68 més que al juny.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

4 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
NaSRoig
13 agost 2012 16:46

Evidentment hi ha gent que n’abusa del fet d’estar a l’atur, i et solen sortir botzinant davant d’una feina amb un sou baix, perquè sense fer res, cobren el mateix……..així estem que fa molt temps que mantenim i mantenim molta gent fent l’esport nacional, el de no fer res! Ara, no tothom és igual, per sort, i cal veure sempre el panorama familiar, abans de posar tothom en un mateix sac. A casa, el cunyat ha trobat feina, després d’una temporada sense, on mentrestant ha aprofitat per reciclar-se, i d’altra banda, la dona s’em queda sense feina……i pregunta, jo m’haig… Llegeix més »

gitana
gitana
8 agost 2012 15:36

Sra taradellenca:

les seves paraules m’escandalitzen.

Negar l’angoixa dels qui en aquests moments es troben sense feina i expressar-ho utilitzant expressions gratuïtes, infundades, ofensives…

Les persones que per culpa de la mala gestió dels nostres responsables, en aquests moments veuen trencada la seva vida laboral, es mereixenn, almenys, respecte.

Dolo
3 agost 2012 21:20

Ei Taradellenca, no m’agraden les generalitzacions.
Jo sóc una d’aquestes quatre persones que aquest juliol he pringat, així que em mereixo una mica de respecte.
Ah! I sàpigues que dec ser de les poques persones que se sobten quan a la mateixa oficina de l’inem, els del SOC (servei d’ocupació), on et demanen les dades i on has treballat i tal, i el primer que em demanen és si busco feina. CLAR QUE SÍ! REDEU!
És a dir, que si sabeu d’alguna cosa …

Taradellenca
Taradellenca
3 agost 2012 16:36

A totes aquestes persones desocupades, els hi hauríeu de preguntar quants estan disposats a treballar, perquè n’hi ha molts que estan molt bé a casa, n’hi ha molts que se’ls hi ofereix feina, però et diuen que no la volen perquè han de fer massa hores, o perquè estem a l’agost i volen fer vacances, o d’altres que duren mig dia treballant i pleguen perquè ja estan cansats. Així anem…Després són els primers de manifestar-se i queixar-se. Amb això no vull dir que tots siguin així, però molts d’ells sí.