Inici Actualitat El CP Taradell debutarà a Primera Divisió a casa contra el Cerceda...

El CP Taradell debutarà a Primera Divisió a casa contra el Cerceda gallec

0
COMPARTIR

Aquest dimarts a la tarda es va fer al Museu Olímpic de Barcelona el sorteig del calendari de la temporada 2012-2013 de la Primera Divisió estatal d’hoquei patins. El Club Patí Taradell, que recordem ocuparà la plaça del CP Monjos, debutarà el 13 d’octubre a casa rebent la visita del Cerceda. Un conjunt gallec que en la temporada passada va quedar tercer per la cua en aquesta categoria.

Els taradellencs, sota les ordres d’Àlex López, tancaran la lliga a casa rebent la visita del filial del Futbol Club Barcelona. Serà el 25 de maig. En aquesta categoria tindran un derbi amb el CP Manlleu. A la segona jornada hi haurà el primer derbi a la pista manlleuenca (20 d’octubre), mentre que el partit al pavelló El Pujoló es disputarà el 2 de març.

Cal destacar que la competició només comptarà amb 12 equips, tot i que les quatre places vacants es deixen obertes per si hi ha alguna sol·licitud d’algun equip. Així, la categoria comptarà amb 22 jornades amb un petit parèntesis a partir del 20 d’octubre i fins a mitjans de novembre per la disputa de l’Europeu sub 20. Els 4 primers classificats de la primera volta disputaran la Copa del Príncep el 2 i 3 de febrer.

En aquesta categoria també hi ha els equips del Tordera, Barça B, Raspeig, Oviedo, Areces, Mataró, Alcobendas, Vilafranca, Manlleu i Sant Cugat del Vallès.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments