Inici Actualitat Guanyadors del 28è Torneig de Futbol 5 de Taradell

Guanyadors del 28è Torneig de Futbol 5 de Taradell

0
COMPARTIR
Invictus, tercer classificat Femení sènior
Hackers, segon classificat infantils

Aquest cap de setmana es va tancar la 28a edició del Torneig de futbol 5, que ha organitzat la U.D. Taradell durant tot el mes de juliol. Durant el divendres i el dissabte es van disputa les finals de totes les categories i els partits per al 3er i 4art lloc.

En la categoria benjamí, la final la va guanyar l’equip Canalla Capellà en derrotar per 2 a 0 a Els 8 cracks. El tercer lloc va ser per Magic futbol. En alevins el títol va ser per Hermanitos brasileños que a la final va ser molt superior a Protexsa a qui va derrotar per 10 a 1. El tercer lloc va ser per Canalla Capellà.

En infantils la victòria va ser per Foc crema que va derrotar a Hackers per 5 a 1. La tercera posició va ser per Pelicanos. En la categoria cadet el títol va ser per Materials Corretja que, en una final molt ajustada, va derrotar a Borussia per 2 a 1. El tercer lloc va ser per l’equip Yayo Vallecano.

Invictus, tercer classificat Femení sènior

En categoria juvenil, triomf per a Maccabi helado que va guanyar per 5 a 1 a We are not criminals. La tercera posició va ser per Minnabo kiev.

Finalment, en les dues categories femenines el triomf en la júnior va ser per 315 que va guanyar per 3 a 2 a Ziga zaga. El tercer lloc  va ser per Francisteam. I en la sènior triomf per a Estil animal que en la final va derrotar per 2 a 0 a Qui som?. La tercera posició va ser per Invictus.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments