Inici Actualitat El restaurant de la Font Gran ja està obert, després de les...

El restaurant de la Font Gran ja està obert, després de les obres de reforma

0
COMPARTIR

Des de fa uns dies el restaurant de la Font Gran ja té les portes obertes. Després de l’adjudicació per 5 anys prorrogables a Maria Dolors Vilaregut que va fer l’ajuntament, calia fer unes obres de reforma abans de poder obrir. Aquestes consistien en adaptar l’espai per a persones amb mobilitat reduïda i, per això, s’han instal·lat uns lavabos adaptats a la terrassa exterior. D’aquesta manera, s’ha guanyat espai al segon pis on hi ha la cuina, que també s’ha reformat per adaptar-la  a la normativa actual.

Les bases de la concessió marcaven que la nova direcció s’havia de fer càrrec de les obres de rehabilitació, valorades en uns 20.000 euros. A canvi, el lloguer només era de 600 euros anuals durant els primers 5 anys de concessió.

De cara a l’hivern s’afrontaran algunes petites reformes que han quedat per fer.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments