Inici Actualitat Aquest diumenge es celebra la 33a Fira del Caçador de Taradell

Aquest diumenge es celebra la 33a Fira del Caçador de Taradell

0
COMPARTIR

Una edició més la Fira del Caçador de Taradell tindrà el centre neuràlgic al centre cultural Costa i Font. El certamen ocuparà l’espai dels jardins per exposar una àmplia gamma de material i roba, juntament amb la tradicional exposició de gossos. Durant tot el matí hi haurà la possibilitat de triar i remenar entre els diferents estands amb alimentació animal, complements, gps,… També es podran fer proves de tir amb arc.

La fira, organitzada per la Societat de Caçadors de Taradell, obrirà les portes a 2/4 de 10 del matí, ininterrompudament fins a les 5 de la tarda. Es tracta del certamen d’aquestes característiques més antic d’Espanya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments