Inici Actualitat Raul Garcia guanya les 12 hores de tennis del Parc d’Esports

Raul Garcia guanya les 12 hores de tennis del Parc d’Esports

0
COMPARTIR

El Club Parc d’Esports va organitzar aquest dissabte les primeres 12 hores de tennis amb l’objectiu de recuperar una competició que es feia fa anys amb 24 hores de joc. En aquesta nova edició hi van participar 15 jugadors d’edats diferents. La victòria final va ser per al taradellenc Raul Garcia que va derrotar en una final a 9 jocs a Karim Ziali per 9 a 2.

Raul Garcia, guanyador del torneig

A les semifinals Raul Garcia va desfer-se de Bernat Pladevall per 6 a 4, mentre que Karim Ziali va derrotar a Natàlia Cuenca pel mateix resultat. Els dos finalistes van rebre un trofeu de record.

Cal destacar que la fase final del torneig va patir un contratemps, ja que la pluja de dissabte a la tarda va obligar a ajornar la competició fins a diumenge a la tarda. El dissabte al vespre també hi va haver una botifarrada per als participants i acompanyants. Els organitzadors estan molt satisfets de la competició i esperen que en pròximes edicions augmenti la participació amb la possibilitat d’incrementar les hores de joc.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments