Inici Actualitat La UD Taradell aprova uns beneficis de més de 5.000 euros durant...

La UD Taradell aprova uns beneficis de més de 5.000 euros durant l’assemblea de socis

0
COMPARTIR
Foto: Ràdio Taradell

La Unió Deportiva Taradell va celebrar aquest dissabte l’assemblea general ordinària de final de temporada. Hi van participar una quinzena de socis. A l’ordre del dia, destacava l’estat de comptes, la valoració esportiva de la temporada i la modificació de la junta directiva. En aquest darrer punt, Edu Berruezo va anunciar que deixa de ser el tresorer de l’entitat per motius personals.

Per la seva banda, el president, Miquel Bou, va posar el seu càrrec a disposició dels socis perquè un dels seus fills ha anat a jugar amb l’AEC Manlleu. Bou va explicar que “intento i crec que faig bé la meva feina i vull continuar, però sou els socis els qui ho heu de decidir”. Aquests van donar-li confiança, deixant clar que “una cosa és fer de president i l’altra és fer de pare”.

Benefici econòmic

Pel que fa l’estat de comptes, el club ha tancat la temporada amb un saldo positiu de 5.409,67 euros, que sumats al romanent inicial de la temporada, que era de 2.245,40 euros, fa que el saldo final sigui de 7.655,07 euros. El club ha ingressat 157.093,42 euros i ha tingut 151.683,75 euros de despesa. Pel que fa el pressupost de la temporada 2012-13, el club pretén ingressar 145.705 euros, mentre que la despesa prevista és superior als ingressos (148.400), és a dir, que es tancaria l’any amb un registre negatiu de -2.695 euros. Edu Berruezo, el fins ara tresorer, va comentar que “és assumible vist el romanent positiu que tenim”. En aquest sentit, les quotes no s’apujaran: ni la dels jugadors ni la dels socis. Els jubilats pagaran 65 euros i la resta 105.

Joan Puig, directiu responsable de l’àrea social del club, va explicar, entre d’altres punts, que s’ha actualitzat el registre de socis. En aquests moments, el soci més antic és Aman Barfull. En total, el club té 237 socis.

Pel que fa a l’àrea esportiva, Albert Freixas va fer un repàs de tots els equips del club i va comentar que ha estat “una temporada acceptable”. El millor resultat l’ha obtingut l’equip femení sènior, quedant a la tercera posició. També va explicar que l’escola ha comptat amb 20 nens i nenes, fet que “demostra un futur”.

Freixas va posar èmfasi en la temporada del primer equip, tant pel que ha estat aquesta temporada com per la que vindrà. En aquest sentit, va comentar les altes confirmades de Marc Muntal, Oriol Dot, Mane Begara i Pep Corderas, i les baixes de Manel i Xevi Ochoa, Grífols i Guillem Molas. També va explicar que Oriol Sans, Marc Cabanas, Bernat Pladevall i Gerard Subirachs faran la pretemporada en una plantilla que “encara no està tancada” i que dirigirà el tàndem format per Ramon Mayo i Jordi Peipoch.

Finalment, un dels socis va preguntar per la possibilitat de fer un equip a Quarta Catalana. Freixas va explicar que “ens ho hem plantejat, però de moment no ho veiem viable, encara que esperem que l’any vinent, que hi haurà un gruix de juvenils que acaben la seva etapa, puguem crear aquest equip que sigui de trampolí amb el primer equip”.

Font: Ràdio Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments