Inici Actualitat Aquest diumenge hi va haver tangos argentins a La Plaça

Aquest diumenge hi va haver tangos argentins a La Plaça

0
COMPARTIR

Continuant amb els actes i activitats que s’estan fent aquest mes de juliol a La Plaça amb motiu de la seva reforma i urbanització, aquest diumenge va ser el torn per a un concert de tangos. L’actuació va anar a càrrec de Todo Tango, format per un trio de músics argentins. Marcelo Mercadante, Gustavo Battaglia i Andrés Serafini van recuperar belles joies del repertori tradicional de tangos davant l’atenta mirada d’un públic força nombrós.

De fet, el mateix divendres al vespre s’hi va fer un concert de música clàssica que va anar a càrrec del Quartet Aloma, integrat per Pau Albert (flauta travessera), Roser Cortés (violí), Albert Madero (viola) i Anna Berruezo (violoncel).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments