Inici Actualitat Marta Ramírez és la nova directora de l’escola Les Pinediques

Marta Ramírez és la nova directora de l’escola Les Pinediques

1
COMPARTIR
Equip de mestres de Les Pinediques. Ramírez és a primera fila asseguda, començant per la dreta. Foto: Bloc de Les Pinediques
Equip de mestres de Les Pinediques. Ramírez és a primera fila asseguda, començant per la dreta. Foto: Bloc de Les Pinediques

Segons ha avançat Ràdio Taradell, Marta Ramírez és la nova directora de l’escola Les Pinediques de Taradell. Agafa el relleu a M. del Carme López, que s’ha jubilat. Ramírez ocupa el càrrec des d’aquest mes de juliol, juntament amb l’equip directiu que continua. Cinta González és la cap d’estudis i Maria Rovira la secretària.

Marta Ramírez porta cinc anys a l’escola com a mestra i també ha estat tutora a 5è i 6è de Primària. Segons ens ha manifestat, afronta el nou càrrec com “una oportunitat per veure l’educació en la seva globalitat i des d’una altra perspectiva” i amb la voluntat de “créixer professionalment”. També destaca que “és una tasca que no afronto sola, ja que a l’escola som una comunitat educativa que creixem i aprenem junts cada dia, i tenim molts projectes que cada dia portem a terme entre tots”.

L’escola Les Pinediques compta amb unt total de 27 mestres. Marta Ramírez té 30 anys i és diplomada en magisteri i llicenciada en Psicopedagogia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). A nivell taradellenc, ha participat en diferents entitats com l’Esbart Sant Genís i Ràdio Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Jaume Juvany
Jaume Juvany
19 juliol 2012 19:15

Desitjo a la Marta Ramírez molt bona gestió pel bé de la comunitat educativa, així com la meva felicitació pel nou càrrec.