Inici Actualitat El CET L’Enclusa destaca a la sisena cursa a l’Olla de Núria

El CET L’Enclusa destaca a la sisena cursa a l’Olla de Núria

0
COMPARTIR

Deu membres del CET L’Enclusa van participar aquest diumenge al matí a la sisena edició de la Clàssica de l’Olla de la Vall de Núria, una de les curses d’alta muntanya de referència. Els taradellencs no només han completat la cursa, sinó que també ha tingut una actuació destacada en una cursa on hi han pres part uns 600 participants. Tots ells han acabat entre els 200 primers.

Alfons Morcillo i Jacint Margenet han aconseguit una posició excel·lent, ja que han arribat en el lloc 24 i 25 amb un temps per sota de les 3 hores (2 hores i 55 minuts). També cal destacar Jordi Aguilera i Jordi Camps que han fet un temps de 3 hores i 31 minuts, seguits per Òscar Romeu amb un temps de 3 hores i 33 minuts.

Jordi Margenet ha fet un temps de 3 hores i 37 minuts i Manel Alcubierre ha tardat 3 hores i 56 minuts. També cal destacar la participació de Laura Aumatell que ha tardat 4 hores i 13 minuts, i de Xevi Huguet, que per motius tècnics no ha aparegut a la classificació final.

L’edició 2012 de la Clàssica Olla és una cursa autosuficient on els participants no tenen avituallaments fins a l’arribada. Els participants havien de completar 21,5 quilòmetres de recorregut amb un desnivell acumulat de quasi 4000 metres amb sortida i arribada al santuari de Núria.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments