Inici Actualitat El pròxim 4 d’agost es farà el 7è SopART

El pròxim 4 d’agost es farà el 7è SopART

0
COMPARTIR

El SopArt complirà el pròxim 4 d’agost set edicions. La iniciativa, organitzada per Encenalls Associació Cultural, tindrà lloc al restaurant Terra Endins de Taradell a partir de les 8 del vespre. Aquest edició es farà a l’aire lliure i estarà dedicada a la música. A més, té previst fer un homenatge a l’escriptora Pilar Cabot.

Les reserves per poder-hi assistir es poden fer fins el pròxim 29 de juliol. El preu és de 20 euros i permet fer una degustació de quatre tapes, un sopar de buffet lliure i entrar en el sorteig de diverses obres d’art pintades per a l’ocasió.

El SopART es va organitzar per primera vegada l’any 2006 amb la voluntat de fer un sopar durant el qual la poesia, la música, les arts plàstiques i altres disciplines creatives es combinessin amb la gastronomia sota un tema comú. La iniciativa va sorgir d’un col·lectiu d’artistes de Taradell que es van posar d’acord amb el restaurador Xevi Sañé, propietari del Terra Endins.

Les reserves es poden fer als telèfons: 618 893644 (Prada), 938 801183/616 841374 (Miquel) i 639 765613 (Joan), o a la llibreria Martina (c./Nou, 103) de Vic. També podeu fer-ho per mitjà del facebook a la pàgina d’Encenalls Associació Cultural, deixant el vostre nom i el nombre d’assistents.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments