Inici Actualitat La UD Taradell començarà la lliga amb un derbi a casa contra...

La UD Taradell començarà la lliga amb un derbi a casa contra el Tona

1
COMPARTIR

Avui s’ha fet públic el calendari per la temporada 2012-2013 del grup 4art de Segona Catalana de futbol, on milita la Unió Deportiva Taradell. I el sorteig ha deparat un derbi de màxima rivalitat. Els taradellencs rebran el Tona al municipal de la Roureda en la primera jornada que es disputarà el 9 de setembre. D’aquesta manera, la lliga començarà tal i com va acabar l’anterior temporada amb un enfrontament amb els tonencs. El partit de la segona volta a Tona serà el 27 de gener.

En la segona jornada, els taradellencs visitaran La Garriga. En les cinc primeres jornades el Taradell tindrà com a rivals també a Sabadell Nord, Sabadell B i Castellar del Vallès. L’altre derbi de la categoria, contra l’OAR Vic, serà el 24 de novembre també a la Roureda en la jornada 12. La tornada serà el 28 d’abril.

El Taradell també tancarà la temporada jugant com a local, en aquest cas davant del Canovelles, el 2 de juny de 2013.

Podeu veure el calendari complet aquí

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Jordi
Jordi
14 juliol 2012 13:15

Segons em consta aquest any el Taradell recupera jugadors de casa! Ja era hora!