Inici Actualitat Joan Puig és el nou conserge del centre cultural Costa i Font

Joan Puig és el nou conserge del centre cultural Costa i Font

8
COMPARTIR
Foto: Ràdio Taradell
Foto: Ràdio Taradell

Segons ha publicat Ràdio Taradell, Joan Puig és el conserge del centre cultural Costa i Font de Taradell. Amb el canvi de titulars del Cafè de Can Costa, que fins ara també assumien les tasques de consergeria, l’Ajuntament va decidit desvincular les dues tasques en l’obertura del concurs públic per adjudicar el bar i la terrassa.

Puig és una persona molt coneguda al poble, ja que col·labora en moltes entitats, sobretot, la UD Taradell, Protecció Civil i Ràdio Taradell. Afronta aquesta nova feina amb molta il·lusió, amb la voluntat de poder donar resposta a totes les entitats i grups que fan ús del centre cultural.

Un dels canvis que ja s’ha començat a notar aquests dies i que, bàsicament, perceben les entitats que es troben a Can Costa, és l’obertura de portes. A partir d’ara, a les sales s’hi accedeix amb una targeta. Aquesta mesura afecta les sales de reunions (Molet Vila, Casanovas i Lluïsos). Les entitats usuàries han rebut una targeta per tal que hi puguin accedir en l’horari acordat. Per tal de sol·licitar la sala corresponent, només cal adreçar-se al conserge, com a mínim, amb 4 hores d’antel·lació a l’hora que es necessita la sala. Es pot contactar amb la consergeria del centre presencialment en horari d’oficines (cada tarda de 4 a 8 del vespre), a través dels telèfons 628 07 54 56 o 93 812 67 01 o també per correu electrònic (costafont@taradell.cat). Si no es fa aquest procediment, no es podrà accedir a la sala.

Font: Ràdio Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

8 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
km0
km0
13 juliol 2012 20:51

una altra cosa, si no vaig comptar malament a la biblioteca hi ha 4 o 5 persones treballant, és necessària tanta gent per una biblioteca de poble? no les veig gaire enfeinades…una d’elles no podria fer aquesta feina?

km0
km0
13 juliol 2012 20:48

Penso que l’Ajuntament hauria de tenir una rectificació en aquest cas, hauria de ser un concurs obert, oposició….intol·lerable!!!

Mª Rosa
Mª Rosa
13 juliol 2012 11:45

Tots coneixem en Joan i les seves virtuts, però al tractar-se d’una feina donada des de l’Ajuntament hauria d’haver estat un concurs públic obert a tots els parats del poble i donar-ho al més adient.
Com sempre es tira pel dret.

Jordi
Jordi
11 juliol 2012 10:49

Ho entenc perfectament que es critiqui, pero si s’hagués ficat qualsevol persona també s’hagués criticat! Obviament poder no s’ha fet de la millor forma, però per la gent que normalment fem servir Can Costa el canvi s’ha notat poc i això s’agraeix, ja que en Joan ja treballava al Centre!

Jordi
Jordi
11 juliol 2012 9:15

Penso que no és la forma correcte de donar un lloc de feina tal com estan les coses avui en dia. Des de la meva humil opinió penso que s’hagués pogut fer més bé. No dic que aquest noi no serveixi però no són maneres de fer les coses. Que col·labori molt amb el poble no justifica el donar una feina. No té dret de tenir feina una mare que no pot col·laborar tant amb el poble i que està el paro? Gràcies

Josep
Josep
11 juliol 2012 1:56

No estic gens d’acord amb tu! En Joan també no tenia feina, ha acabat d’estudiar i és una persona entregada a tot el què se li demana i fins ara no havia demanat res a canvi amb totes les entitats que ha col·laborat.

És un encert que l’Ajuntament hagi pensat amb ell, era hora de fer-li un reconeixement, poder alguna persona no pensarà el mateix, però amb el compromís que hi posa, crec que és la persona idònia a ocupar aquest lloc.

Felicitats Joan !

Ànims i endavant !

Jordi Sala
Jordi Sala
11 juliol 2012 0:52

Ja havia de sortir la típica persona que no li està bé. Només vull comentar que en Joan és una persona compromesa amb el que fa i que ha estat molts anys treballant pel poble i que ara tingui aquest reconeixement treballant per les entitats i pel poble a Can Costa, em sembla una bona decisió que ha fet l’ajuntament. Poder no semblarà bé a persones, però persones així de compromeses en trobes poques. Felicitats Joan, t’ho has ben guanyat! No miris els comentaris que et posa la gent, i fes la feina com has fet fins ara que anirà… Llegeix més »

MArc Tur
MArc Tur
10 juliol 2012 20:01

Vergonyós l’enxufada d’aquest personatge!!!, perquè ell i no els altres taradallencs que estan el paro? Quins estudis té? La gent del poble volem explicacions.