Inici Actualitat 16 dels taradellencs que han fet de Toca Sons es retroben al...

16 dels taradellencs que han fet de Toca Sons es retroben al festival dels 20 anys de la festa

0
COMPARTIR
Foto: Miquel Vilardell

Setze dels dinou taradellencs que han interpretat el personatge d’en Toca Sons van assistir aquest dissabte al vespre al festival de celebració dels 20 anys de la festa de Taradell. La comissió d’en Toca Sons va organitzar un acte remmemorant en clau divertida i irònica les 19 edicions de la festa. De fet, es va convertir en un judici sobre la festa amb testimonis de les dues parts. L’agutzil va fer de fiscal, mentre que els presentadors Marc Güell i Alba Om van ser els defensors. El veredicte final va ser: innocent.

Al llarg de l’acte es van anar succeint diversos gags amb la presència de personatges de la festa, gràcies al grup Canya que no és conya. Així, es van imitar diferents Toca Sons, regidors, entitats i batlle. També hi va haver l’actuació del grup Suppergreep, banda que interpreta la peça musical d’en Toca Sons, que es va estrenar fa dos anys. La sopresa va ser que Damià Álvarez, el primer Toca Sons canalla, va participar-hi tocant la guitarra. També cal destacar que la Carnisseria Codina va presentar el nou embotit que ha elaborat per la festa, el “Botifarró amb castanyes d’en Toca Sons”.

Al final, es va fer sortir dalt de l’escenarials 16 Toca Sons, regidors i membres de la comissió de la festa per fer un reconeixement a la feina feta durant aquests 19 anys.

L’acte, que va comptar amb prop de 200 persones, també va servir per recollir diners per poder celebrar la festa d’engany. Al final del festival els presents van poder gaudir d’un ressopó a preu dret.

Foto: Miquel Vilardell

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments