Inici Actualitat Nous apartats a la web

Nous apartats a la web

0
COMPARTIR

A partir d’aquesta setmana la web presenta nous apartats complementaris. A la ja estrenada secció d’opinió que cada setmana tindrà un col·laborador diferent, a partir d’ara també podem anunciar que comptarem amb la destacada participació de l’historiador taradellenc, Antoni Pladevall. Més o menys cada mes publicarem un article sobre algun aspecte històric de Taradell o algun element patrimonial.

Tots aquests textos estaran ubicats a l’apartat “Espais de Taradell” que canvia de nom i a partir d’ara es dirà “Patrimoni taradellenc” per agrupar no només espais emblemàtics, sinó també apunts històrics en clau taradellenca.

Paral·lelament, també hem activat un nou apartat amb informació útil de Taradell al menú de la part superior de la pàgina web. Es tracta de “Dades d’interès” i aquí hi ha, de moment, dos apartats si hi passeu el cursor per sobre. Un amb els telèfons dels principals equipaments del municipi i l’altre amb els horaris de la línia de bus Taradell-Vic.

Esperem que aquests nous apartats siguin útils i del vostre gust.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments