Inici Actualitat Tastet de Gospel celebra 5 anys editant el seu primer treball

Tastet de Gospel celebra 5 anys editant el seu primer treball

2
COMPARTIR

La formació coral-instrumental de Taradell, Tastet de Gospel, presentarà aquest diumenge el seu primer treball enregistrat “Un (1) Tastet de Gospel”. Ho farà amb un concert al centre cultural Costa i Font a partir de les 8 del vespre, que servirà per celebrar el seu cinquè aniversari.

El CD inclou 11 cançons del repertori gospel que el grup ofereix als seus concerts, on s’hi veuen reflectits diferents estils de la música afroamericana: espirituals, gospel tradicional i gospel contemporani.

“Tastet de Gospel” es va crear el gener del 2007 per iniciativa de l’AMPA de l’Escola de Música de Taradell. Va aplegar una colla de pares i mares amb l’objectiu d’oferir una actuació dins el cicle de concerts 2007 de l’Escola. El resultat va esperonar el grup a continuar fent gospel. Després de cinc anys de trajectòria, Tastet de Gospel s’ha consolidat com a formació estable. Acull gent de diversa procedència fins arribar a unes 50 persones. Compten amb l’acompanyament instrumental de quatre músics de la comarca. Han fet concerts arreu del territori català sense oblidar els que ofereixen per causes solidàries.

L’espectacle que presenten recull la tradició de la música afroamericana posant un èmfasi especial en les coreografies, per tal de crear un ambient visual i sonor ple de sensacions i emocions. Els seus assajos estan oberts al públic cada dimecres de 21:45h a 23:45h al Centre Cultural Costa i Font de Taradell.

Més informació a: www.tastetdegospel.cat

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
GOSPEL CO GARROTXA
GOSPEL CO GARROTXA
8 març 2013 23:49

Hola,
Som la nova coral de Gospel de La Garrotxa que varem començar arrel de participar en diversos tallers amb en M.Sala i us volíem demanar si us
agradaria venir a participar en un concert que tenim previst fer a Olot amb 2 o 3 corals convidades a finals de juny.

Us hem sentit i ho feu realment bé.

Si us engresga la idea, contacteu amb nosaltres i en parlem. Una abraçada plena de gospel.

Pilar
GCG

Maria Bassas
Maria Bassas
13 octubre 2012 18:05


Ahir vaig tenir el goig de ser al teatre de Calldetenes.
Moltes felicitats. És un gust sentir-vos cantar i gaudir de la vostra alegria entusiasme i bon gust.
Per molts anys.
Maria