Inici Actualitat La UD Taradell jugarà un amistòs contra l’Espanyol B

La UD Taradell jugarà un amistòs contra l’Espanyol B

0
COMPARTIR

El primer equip de la Unió Deportiva Taradell serà el primer rival de pretemporada del filial de l’Espanyol. El partit es jguarà el pròxim dissabte 28 de juliol a 2/4 de 7 de la tarda al camp de futbol de Ribes de Freser. Els periquitos comença la pretemporada el 17 de juliol i del 23 al 29 de juliol estaran concentrats a Ribes de Freser.

L’amistós es va concretar fa pocs dies quan els taradellencs buscaven jugar un partit amb el juvenil de l’Espanyol. Al final, es va concretar amb el filial, que aquesta propera temporada podria jugar a Segona Divisió B, si pot optar a la plaça que es vol vendre el Dènia.

L’equip taradellenc afrontarà el partit sense entrenaments, ja que la pretemporada començarà oficialment el pròxim 13 d’agost. De moment el club està buscant reforços. Els primers fitxatges confirmats són els de dos taradellencs que tornen: Oriol Dot i Marc Muntal. També s’incorpora a l’equip  Mane Begara, que ja havia militat al Taradell, i el porter Josep Corderas, procedent del juvenil de Preferent de l’OAR Vic i que ja va acabar entrenant amb els taradellencs durant les últimes setmanes de lliga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments