Inici Actualitat Festa de celebració dels 20 anys d’en Toca Sons

Festa de celebració dels 20 anys d’en Toca Sons

3
COMPARTIR

La comissió de la Festa d’en Toca Sons ha organitzat per aquest dissabte un festival per celebrar el 20è aniversari de la festa. De fet, l’objectiu és recordar les dues dècades de la iniciativa i recollir diners per poder celebrar la festa d’aquest any. Recordem que l’any passat ja es va haver de suspendre el Poblat bandoler per falta de pressupost.

El festival d’aquest dissabte començarà a 2/4 de 9 del vespre al centre cultural Costa i Font. Consistirà en un repàs amb clau d’humor i diversos gags dels 19 anys d’història de la Festa d’en Toca Sons. També hi haurà l’actuació del grup Suppergreep que són els responsables de la peça musical d’en Toca Sons, que es va estrenar fa 2 anys. L’acte acabarà amb un ressopó a peu dret. El preu de tota l’activitat és de només 6 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Jaume Masferrer
Jaume Masferrer
7 juliol 2012 0:35

Amic Miret, no és ni tan sols un robatori, és un clam a caritat, ja veus com he de veure’m, tot un bandoler com jo arribat a pidolaire però amb el cap ben alt.
De més verdes en maduren i del segle XVII fins avui les he passat de tots colors, en fi que no hi mal que cent anys duri i amb el vostre ajut i el teu “impost” que no et perdono, ens en sortirem de tot!!! Siau i fins demà.

Josep Miret
Josep Miret
6 juliol 2012 1:53

Ara en Toca-sons s’ha funcionaritzat! S’ha acabat allò d’anar per camins i despoblats atemorint i robant a la bona gent que fa camí, o allò d’entrar a les cases i masies per la nit a veure si trobem alguna gallina o una bossa de monedes…. És el que passa quan en Jaume Masferrer, l’amic Toca-sons, veu com s´ho fan els de les caixes i bancs, el Sr. MIllet, els d’Abertis, alguns espavilats d’uns quants partits … Ara tot aquell que vulgui ser “robat” “assaltat”, “estordit”, “incautat”, “requisat” o digueu-li com vulgueu haurà d’anar a Can Costa el proper dissabte. I… Llegeix més »