Inici Actualitat L’equip de Nacional del CP Taradell fitxa Miquel Masoliver i el porter...

L’equip de Nacional del CP Taradell fitxa Miquel Masoliver i el porter Albert Dalmau

0
COMPARTIR
Foto: CP Vic

El Club Patí Taradell pràcticament té enllestida la plantilla de l’equip que jugarà a Nacional espanyola aquesta pròxima temporada. Després de confirmar-se que el club ocuparà la plaça del CP Monjos gràcies a la proposta que van fer un grup de persones vinculades al segon equip del CP Vic, les últimes gestions han estat fitxar el vigatà Miquel Masoliver i el porter Albert Dalmau.

El primer, fins ara militava a les files del CP Vic. Es tracta d’un defensa contrastat amb molta experiència a l’Ok Lliga després del seu pas pel conjunt vigatà en dues etapes, pel Barça i l’Infantes Sagres de Portugal. Tot i ser defensa, té un bon bagatge golejador i és un especialista des del punt de penal.

Pel que fa a Albert Dalmau, arriba després de jugar amb el Calafell les dues últimes temporades també a l’Ok Lliga. Anteriorment, havia militat al Raspeig. Juntament amb aquests dos nous fitxatges, també formaran part de l’equip cinc joves jugadors que militaven al filial del CP Vic. Es tracta d’Albert Benito, Eduard Genís, Eudald Bover, Marc Soler i Marc Nuri. L’entrendor també arriba del mateix club. Es tracta d’Àlex López que també havia entrenat al Noia Freixenet. La resta de jugadors que completaran l’equip sortiran dels dos equips que el CP Taradell té a Segona Catalana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments