Inici Actualitat 90 taradellencs van donar sang en la jornada d’aquest dilluns

90 taradellencs van donar sang en la jornada d’aquest dilluns

0
COMPARTIR

Aquest dilluns es va fer durant 6 hores una jornada solidària de donació de sang al centre cultural Costa i Font. En total, 90 taradellencs van fer un gest altruista i van decidir donar sang. Vuit d’ells ho van fer per primera vegada i 11 persones van fer l’oferiment però per diversos motius no era convenient que donessin. L’objectiu inicial era aconseguir unes 150 bosses. I és que les necessitats dels hospitals i clíniques catalanes per garantir el subministrament de sang és de 1.000 bosses diàries.

Al llarg de la tarda, diverses persones, entre elles alguns regidors, van donar sang. L’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, acompanyat per alguns regidors, també va fer aquest petit gest, abans de donar les gràcies als donants i actualitzar el marcador de donacions juntament amb la delegada local del Banc de Sang i Teixits, Carme Coll.

A les 8 de la tarda, als jardins del centre cultural, també hi va haver una actuació del grup de folk de l’Escola Municipal L’Arpa, que va animar a totes les persones que prenien la fresca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments