Inici Actualitat Els veïns de la urbanització La Roca celebren la seva festa major

Els veïns de la urbanització La Roca celebren la seva festa major

1
COMPARTIR

Els veïns de la urbanització La Roca de Taradell van celebrar aquest dissabte la desena edició de la Festa Major. Ho van fer amb activitats que van iniciar-se a la tarda a la pista poliesportiva de l’Alzinar de la Roca, on els més petits van poder gaudir d’un espectacle infantil “Toxi i Moxi i el trio sense rei”. També van tenir berenar per a tots.

Al vespre, al mateix lloc, es va fer un sopar popular a base de pa amb tomàquet i botifarra a la brasa i una sobretaula amb l’artista de revista La Blanche. Tot seguit, hi va haver disco mòbil.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Jaume
Jaume
7 juliol 2012 12:52

Jo vaig ser a la festa amb la meva família, dona i nens. Ens ho varem passar molt bé. Feia temps que no reia tant. Crec que festes com aquesta no es poden perdre. La idea del trenet que va donant voltes per l’urbanització portant a qui ho desitgi de casa a la festa i de la festa a casa trobo que està molt ben pensat.
Gràcies als organitzadors!!! i per molts anys.