Inici Actualitat La poetessa Rosa Codina presenta el llibre “Llibertat! Terra i Pàtria”

La poetessa Rosa Codina presenta el llibre “Llibertat! Terra i Pàtria”

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell va omplir-se aquest divendres al vespre per assistir a la presentació de l’últim llibre de la taradellenca Rosa Codina. “Llibertat! Terra i Pàtria” és el quart llibre de la poetessa on reflexiona sobre la llibertat no només de la pàtria sinó com un sentiment propi.

L’acte va comptar amb l’acompanyament musical de Mar Espinàs amb el violoncel i la intervenció de Josep Maria Balcells que va fer un clam a la pàtria catalana. Tot seguit, Lioba Costa i Carles Güell van recitar alguns dels poemes del llibre. També hi va haver temps perquè la néta, Lioba, recités un petit poema, juntament amb les lectures que van fer Enric Costa i Lluís Rovira, aquest últim autor del pròleg del llibre.

Rosa Codina va donar les gràcies a tots els presents i va dedicar alguns poemes a nets i amics. Respecte al llibre va comentar que “era el procés de deu anys” i que volia fer partícips a tothom dels sentiments que havia anat experimentant.

“Llibertat! Terra i Pàtria” ha estat editat per Viena Edicions i compta amb un total de 62 poemes que fan referència a la pàtria i a la terra i estan dividits en dues parts. Abans d’aquest poemari, Rosa Codina havia publicat “En el mar del pensament” (1995), “Sensacions, paraules i poemes” (1997) i “Destí d’amor” (2003).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments