Inici Actualitat L’INS Taradell farà jornada intensiva el curs vinent

L’INS Taradell farà jornada intensiva el curs vinent

0
COMPARTIR

L’INS Taradell és un dels set instituts d’Osona que tindrà l’horari compactat de cara al curs vinent. És a dir, les hores de classe s’acumularan al llarg de tot el matí (de les 8:20h a les 15h) amb dos descansos de 20 minuts cada dues hores de classe, segons fonts del propi institut. A tot Catalunya són 379 els instituts que faran jornada intensiva. L’autorització és només per a un curs.

La resta d’instituts d’Osona que també faran jornada intensiva són: l’institut Castell del Quer, de Prats de Lluçanès; l’institut Pere Barnils, de Centelles; la secció d’institut del Bisaura, de Sant Quirze de Besora; i els instituts de Vic, Jaume Callís i la Plana, tots tres de Vic.

L’horari compactat és una de les reivindicacions del professorat, que defensa que és un sistema per millorar el rendiment escolar. La majoria de directors i professors de secundària coincideixen en què els adolescents no rendeixen de la mateixa manera als matins que a les tardes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments