Inici Actualitat 68 equips participen a la 28a edició del Torneig de futbol sala...

68 equips participen a la 28a edició del Torneig de futbol sala de la UD Taradell

2
COMPARTIR

Un total de 68 equips inicien a partir d’aquest dilluns la disputa de la 28a edició del Torneig de futbol sala de la Unió Deportiva Taradell. Un any més el camp municipal de la Roureda serà el punt de trobada de la competició estiuenca amb més participació a la comarca d’Osona.

La competició s’allargarà fins el 28 de juliol i cada dia es disputaran un total de 16 partits, ja que el camp està dividit en quatre terrenys de joc. Hi participen les categories benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil, femení junior i femení sènior. En la de benjamins hi ha 9 equips, en la d’alevins 13, en infantils són 9 els equips, en cadets 15, en juvenils 4 i, finalment, hi ha 9 equips en les dues categories femení: la júnior i la sénior. Els partits comencen a 2/4 de 8 del vespre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Andreu
Andreu
10 juliol 2012 16:00

On estan penjats els calendaris, resultats i classificació del torneig?

Oriol
Oriol
1 juliol 2012 17:29

On estan penjats els calendaris, resultats i classificació del torneig?