Inici Actualitat Aquest dimecres es presenta a Taradell el llibre d’Heribert Barrera “#Tenim pressa,...

Aquest dimecres es presenta a Taradell el llibre d’Heribert Barrera “#Tenim pressa, molta pressa”

0
COMPARTIR

El centre cultural Costa i Font de Taradell acollirà aquest dimecres la presentació de llibre “#Tenim pressa, molta pressa” d’Heribert Barrera, en un acte organitzat per ERC Taradell. La presentació anirà a càrrec del sociòleg i periodista, Salvador Cardús, que ha estat l’autor del pròleg. En acabar l’acte es farà un petit col·loqui.

“#Tenim pressa, molta pressa” és un recull d’articles de l’expresident del Parlament de Catalunya i d’Esquerra Republicana de Catalunya, Heribert Barrera, on es pot copsar el seu ideari. Compta amb  textos com el seu discrus de presa de possessió com a President del Parlament, intervencions patriòtiques, un extracte de l’entrevista que li va fer el periodista i historiador Enric Vila el 2001 i un article del mateix periodista arran de la mort de Barrera, l’agost de 2011.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments