Inici Actualitat Aquest dissabte arriba la Flama del Canigó

Aquest dissabte arriba la Flama del Canigó

0
COMPARTIR

Com ja és tradició, la Flama del Canigó arribarà a Taradell aquest dissabte al vespre, coincidint amb el solstici d’estiu i la revetlla de Sant Joan. L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Taradell i l’Agrupació Sardanista de Taradell, seguirà la mateixa filosofia dels últims anys. A les 8 del vespre als jardins del Centre Cultural Costa i Font es procedirà a l’encesa d’una foguera i es llegirà un manifest a càrrec dels seus portadors.

A continuació, us mostrem els consells de seguretat per la revetlla que es fan des de l’Ajuntament i Protecció Civil de Taradell:

NORMES PER A LA TIRADA DE PETARDS A TARADELL – SANT JOAN 2012

Taradell és un poble envoltat de bosc i de camps de cereals, amb el risc d’incendi que això suposa. La legislació prohibeix tirar petards i encendre productes pirotècnics a menys de 500 metres d’una massa forestal. Aquest criteri no es pot complir a Taradell, que té el bosc a menys de 500 metres.

Per a aquest motiu, i donat el risc real d’incendi que tenim actualment, s’han dictat des de l’Ajuntament i amb el suport de l’ADF Guilleries i Protecció Civil, aquestes normes generals d’utilització de petards durant la revetlla de Sant Joan:

• Els indrets específicament definits per a les tirades de petards de forma col·lectiva són: la Plaça de Les Eres, el pàrquing de la Carpa, la Plaça del Sol, la pista de Mont-rodon i la Plaça de Sant Quirze de la Roca.

• Específicament a les urbanitzacions de Goitallops i La Roca es controlarà que no s’encenguin petards fora d’aquestes zones.

Fora d’aquests indrets, no estarà permès tirar petards en quantitats significatives.

Recomanacions bàsiques per a l’ús dels petards:

• No us acosteu a un petard si no peta, fins al cap d’uns minuts.

• No tireu coets, ni de forma aïllada, fora de les zones especificades. Hi ha molt risc que vagin a parar al bosc i als camps de cereals.

• No permeteu que els nens petits s’acostin als petards.

• Tingueu molta cura de no acostar-vos a les fogueres amb bosses de petards.

Que tingueu una bona revetlla.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments