Inici Actualitat Taradell tindrà un equip a Nacional espanyola d’hoquei patins

Taradell tindrà un equip a Nacional espanyola d’hoquei patins

0
COMPARTIR

Els rumors dels últims dies s’han confirmat. El Club Patí Taradell tindrà un equip a Nacional Espanyola. Segons sembla, s’ha comprat la plaça que deixa el CP Monjos que ha baixat de l’Ok Lliga. Darrera d’aquesta operació hi ha un grup de persones d’Osona que han decidit comprar la plaça. Per tant, la pròxima temporada hi haurà un equip del CP Taradell a Nacional Espanyola, un altre a Segona Catalana, que és el que fa unes setmanes va baixar de Primera Catalana, i un tercer que ja militava a Segona Catalana.

La notícia ja ha estat confirmada per la Federació Espanyola de Patinatge i per algunes webs com titulardigital.cat. Així, l’equip de Santa Maria i els Monjos renuncia a la seva plaça, que no podia mantenir per qüestions econòmiques i baixarà a Segona Catalana. Davant d’això, un grup de persones van fer el pas per adquirir la plaça i portar l’equip a Taradell. El nou equip, segurament, estaria integrat per alguns jugadors joves de la plantilla del Club Patí Vic B, que aquesta temporada jugaven a Primera Catalana.

Per altra banda, també hi haurà el primer equip del Taradell que aquesta temporada ha baixat a Segona Catalana i el segon equip que ja militava en aquesta categoria. Per tant, el club taradellenc passarà a tenir tres equips sèniors que defensaran els seus colors.

El CP Taradell ja va militar a Nacional Espanyola la temporada 2007-2008, però només hi va estar una temporada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments