Inici Actualitat Taradell.com estrena imatge i nova web

Taradell.com estrena imatge i nova web

6
COMPARTIR

 

La nova web de Taradell.com ha començat a caminar aquest dimarts al vespre. El nou disseny canvia radicalment la imatge que tenia fins ara el blog per donar-li un aire més professional, dinàmic i modern. Aquest dimarts al vespre es va fer la presentació oficial de la nova web amb la presència de Toni Reig, creador del blog el 2007, Gerard Calm, responsable del disseny de la nova imatge, i Joan Morcillo, actual gestor de la web. L’acte es va fer a la biblioteca Antoni Pladevall i Font.

Toni Reig, Joan Morcillo i Gerard Calm presentant la nova web

La nova web destaca per la imatge moderna potenciant una marca que juga amb l’estructura de les paraules “Taradell Punt Com”. Un dels atractius de la nova marca és que permet disposar de diferents dissenys en funció de com es relaciona amb la frase “Web d’informació local”. D’aquesta manera la capçalera, que també s’adaptarà en base a festes i esdeveniments importants, tindrà un dinamisme constant i canviarà periòdicament.

A banda de la imatge, la nova web presenta d’una manera més ordenada tota la informació que contenia l’antic blog. S’han habilitat diferents apartats com “Notícies”, “Esports” o “Cultura”. S’han potenciat seccions com “Imatges” que conté fotografies rellevants i vídeos relacionats amb Taradell, i s’ha donat més visibilitat a l’apartat “Espais de Taradell”.

La web  també incorporarà a partir d’ara una secció d’opinió i manté espais de participació com les “Cartes dels lectors” o “L’enquesta”, a banda de poder continuar publicant comentaris i donar més visibilitat a les xarxes socials i facilitar que es comparteixin continguts.

En definitiva, un canvi radical per millorar la informació que es dóna de Taradell i per celebrar el cinquè aniversari de la creació del blog. Esperem que us agradi, que us hi sentiu còmodes i que poguem continuar presentant novetats.

Us deixem veure un petit vídeo que vam editar i vam projectar durant la presentació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

6 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Ramon Serra
21 juny 2012 22:00

Des de Barcelona,moltes felicitats pel vostre treball.Sense moure’m de casa ara sé què passa cada minut al meu poble.
Endavant les atxes!
RAMON SERRA,periodista

maRF
maRF
20 juny 2012 20:45

doncs a mi m’agradava més abans, ara està molt carregada de coses, costa d’entendre i situar-se…

Carles Camps
Carles Camps
20 juny 2012 18:42

Després de donar un volt per el web queda clar que la feina feta és molt important. En nom de la comissió d’en Toca-sons us vull felicitar i alhora donar-vos les gràcies a tots quatre per tots els cinc anys i per al que queda. Siau.

Toni Pérez
Toni Pérez
20 juny 2012 11:35

Hi estic d’acord. Taradell.com fa un salt qualitatiu molt important, i necessari. L’antic bloc es quedava petit. Felicitats a tots per la feina feta, que no és poca.

Com a suggeriment, només gosaria dir que seria més elegant donar com a contacte un correu electrònic sota el domini taradell.com. Però bé, és només una consideració estètica.

Per cert, l’apartat de COMENTARIS RECENTS ho diu en castellà: “Claudi EN…”

Salut!

salvador clot
salvador clot
20 juny 2012 0:31

Despres d’assistir a la presentació de la nova web de Taradell.com i ara des de casa, amb calma, navegant per totes les seves seccions només em queda felicitar primer en Gerard pel magnífic disseny. En Toni per, ara fa 5 anys, impulsar la creació del bloc i per la seva consolidació durant aquets anys. I per acabar felicitar, sobretot, en Joan per la gran tasca que realitza diàriament per gestionar i actualitzar la web. Gràcies per haver fet de Taradell.com el mitjà de referència per a molts Taradellencs.
Per molts anys!!!!