Inici Actualitat El vi i el formatge desperten interès a Mont-rodon

El vi i el formatge desperten interès a Mont-rodon

0
COMPARTIR

El restaurant El Gurri Xic de Taradell va organitzar diumenge durant tot el dia la primera edició d’una fira dedicada al vi i al formatge. Els visitants van poder descobrir diversos tipus de formatge i els vins de la Denominació d’Origen (DO) Empordà.

Des de les deu del matí s’hi van aplegar parades de vins amb denominació d’origen Empordà, provinents de la cooperativa Empordàlia. Alguns de la marca Sinols, i alguns del celler Vinya Canyal, que també portava vins generosos a granel com són la garnatxa, el moscatell, el vermut i el vi d’Oporto. Moltes persones es van animar a tastar els diferents vins i a omplir-se’n una ampolla.

Pel que fa als formatges, n’hi havia de la Formatgeria Roura-Soler de la Vall de Camprodon, i de la Formatgeria Montbrú de Moià, entre d’altres. Els formatges de Galícia, Andalusia i les Canàries també van generar interès entre els visitants. Completaven l’exposició altres parades de mel artesana, nous de Vilafant, roba feta de manera artesanal, imants fets a mà, i bijuteria, entre altres.

El mercat, que formava part dels actes de la Festa Major del barri de Mont-rodon de Taradell, comptava amb el valor afegit de celebrar-se en un entorn natural privilegiat com és el del Mas El Gurri Xic, amb una aula de natura, animals que estan a la vista, un petit salt d’aigua i un gorg on remullar-se els peus. Des del restaurant El Gurri Xic, que té nova gerència des de fa dos mesos, valoren molt positivament l’experiència i esperen poder portar a terme noves activitats que agradin a la gent i que animin a apropar-se a Mont-rodon.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments