Inici Actualitat El taradellenc Albert Bigas entre els guanyadors del 10è Premi Solstici

El taradellenc Albert Bigas entre els guanyadors del 10è Premi Solstici

0
COMPARTIR
Guanyadors de l'edició 2012 del Premi

El taradellenc Albert Bigas va guanyar aquest dissabte un dels guardons del 10è Premi Literari Solstici. Aquest és el segon any consecutiu que és guardonat, ja que l’any passat també va rebre premi en l’apartat de poesia en la categoria de fins a 12 anys. Cal destacar que aquesta edició ha estat la més participativa fins ara, amb 164 treballs.

En la categoria de fins a 12 anys el guanyador en poesia va ser el taradellenc Albert Bigas amb el treball “Diari del mariner trist”. S’hi havien presentat 28 treballs i el jurat va destacar la gran capacitat de reflexió sobre els fets quotidians amb una barreja de llenguatge En l’apartat de prosa, entre els 8 treballs presentats, va guanyar “Les aventures de la Laura i la Berta” de Nuria Coderch d’El Brull.

En la categoria de fins a 18 anys en poesia el primer premi va ser per Laura Solé de Barcelona amb el títol “tres quarts de silenci”. S’hi havien presentat 3 treballs. En l’apartat de prosa es van presentar 12 treballs i el guanyador va ser “Vitralls de Ciutat vella” de Míriam Ruiz-Ruano de Vic.

Finalment, en la categoria a partir de 18 anys el primer premi de poesia va ser pel poemari “Pa de somnis que té el número 30” de Josep Pejó de Torrejón del Rey. S’hi havien presentat 51 treballs. En l’apartat de prosa amb 62 treballs el guanyador va ser “El triomf de la cuina tencoemocional” de Jordi Portals de Barcelona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments