Inici Actualitat Toni Casassas deixa de ser el president d’ERC d’Osona

Toni Casassas deixa de ser el president d’ERC d’Osona

0
COMPARTIR

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) d’Osona va celebrar aquest divendres al vespre el 14è Congrés comarcal. L’acte es va fer al centre cultural Costa i Font de Taradell i va servir per escollir el nou president. Serà l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, que substitueix al taradellenc Toni Casassas, que fa unes setmanes va decidir plegar mig any abans que acabés el seu mandat que va iniciar fa un any i mig, el 28 de gener de 2011.

El Congrés va servir per escollir també la nova perrmanent comarcal i els consellers nacionals. La candidatura de Pere Prat, que va obtenir el 86% dels vots, també integra l’alcalde de Sant Pere de Torelló, Jordi Fàbrega, que serà el vicepresident i portaveu, i es presenta com una llista de consens per integrar les diferents sensibilitats dins el partit. Entre la nova executiva comarcal també hi ha el taradellenc Lluís Pujadas, president d’ERC Taradell, com a vocal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments