Inici Actualitat El sopar dels 25 anys de ioga a Taradell serveix per homenatjar...

El sopar dels 25 anys de ioga a Taradell serveix per homenatjar Dolors Vivet

0
COMPARTIR

El Centre Cultural Costa i Font de Taradell va acollir divendres passat el sopar de celebració dels 25 anys de cursos de ioga que organitza l’Escola Municipal L’Arpa. L’acte va servir per homenatjar Dolors Vivet, mestra de ioga de l’escola des del seu inici. Hi van participar un centenar de persones entre alumnes i exalumnes.

L’organització, des del menjar a l’ornamentació de la sala amb rams de flors seques i un 25 gegant amb espelmes, va córrer a càrrec de comissions formades pels propis alumnes.

Després del sopar, es van bufar les espelmes d’un 25 de xocolata i es va poder escoltar un concert de bols tibetans. Després del brindis va haver-hi els parlaments de la regidora d’Ensenyament, Rosa Papell, de l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, d’un representant dels exalumnes, de representants dels alumnes actuals i de la pròpia Dolors Vivet, que va agraïr la festa a tothom.

La vetllada va acabar amb una actuació sorpresa de l’Esbart Sant Genís, amb el muntatge “Festa Major de 1900”. Els dansaires van convidar a l’homenatjada i d’altres assistents a participar en la dansa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments