Inici Actualitat Taradell.com presenta nova web el pròxim 19 de juny

Taradell.com presenta nova web el pròxim 19 de juny

0
COMPARTIR

Ja tenim dia i hora. El pròxim dimarts 19 de juny Taradell.com estrenarà la nova imatge i web. Per aquest motiu, hem organitzat un acte públic a la biblioteca Antoni Pladevall i Font el 19 de juny a 2/4 de 9 del vespre. L’acte està obert a tothom.

L’objectiu del canvi de disseny i imatge és fer un pas endavant i modernitzar la pàgina web d’informació local, tenint en compte que aquest mes de maig es van complir 5 anys de la seva posada en marxa.

La nova web incorpora apartats nous i un disseny molt més atractiu. Estarà activa el 20 de juny. Aquí podeu veure el nou logotip.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments