Inici Actualitat 18 cargols i 8 grills participen als concursos oragnitzats pel Cau

18 cargols i 8 grills participen als concursos oragnitzats pel Cau

0
COMPARTIR

Dissabte a la tarda es va celebrar el tradicional concurs de grills i la cursa de cargols, organitzats per l’Agrupament Rocaguinarda. El concurs de salts de granotes no es va fer perquè no hi va haver participants. Al primer hi van participar 8 gàbies, mentre que al segon, el més emocionant, van prendre-hi part 18 cargols.

El concurs de grills, que complia la 50a edició, va destacar per una gàbia molt espectacular amb clares reminiscències espacials. El primer premi per votació popular va ser per la gàbia en forma de cuet, mentre que també hi havia un helicòpter que va quedar en segona posició. Cap dels grills va cantar i, per això, es va donar un premi a tots els participants.

Mentrestant, la cursa de cargols, que arribava a la 34a edició, va ser la més participativa i emocionant. El cargol més ràpid va ser el de l’Oleguer i el més gran el de Jenny Cabanas.

Els concursos es van fer a la Font Gran i van estar acompanyats per diversos jocs de cucanya i pluja de caramels.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments