Inici Actualitat 140 homenatjats a la Festa de la Vellesa de Taradell

140 homenatjats a la Festa de la Vellesa de Taradell

0
COMPARTIR

Més de 140 avis i àvies de Taradell van participar aquest diumenge en el 58è Homenatge a la Vellesa, organitzat pel Patronat Local de la Vellesa. Com és tradicional la festa va comptar amb un dinar multitudinari al centre cultural Costa i Font amb la presència d’uns 180 comensals.

Durant el dinar es va homenatjar amb l’entrega de la insígnia als assistents per primera vegada. Els homenatjats més grans a la festa, Dolors Murtra i Lluís Reig, van tallar el pastís i van rebre un obsequi especial de mans de l’hereu Marc Sureda i la pubilla Meritxell Freixas.

La festa també va comptar amb una missa, on van actuar els alumnes del col·legi Sant Genís i Santa Agnès en representació de les escoles del poble. A la sortida, tots els assistents van poder gaudir d’un vermut popular. El fi de festa  va comptar amb l’actuació del Cor Gospel Gurb.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments