Inici Actualitat El CP Taradell es queda a un gol de la permanència

El CP Taradell es queda a un gol de la permanència

0
COMPARTIR

No va poder ser. El Club Patí Taradell va baixar aquest dissabte a Segona Catalana després de no poder remuntar quatre gols de desavantatge contra el Calafell B. Els taradellencs ho van intentar i van estar molt a prop, però es van quedar a un gol després de guanyar 6 a 3.

A l’anada els taradellencs van perdre per 5 a 1 i estaven obligats a remuntar els quatre gols de diferència. El partit va començar molt bé per al Taradell, ja que en els primers minuts es van avançar al marcador. Però va ser un vist i no vist, perquè un minut després arribava l’empat del Calafell. Els locals, amb un ritme alt i buscant el gol amb tota classe de llançaments, va veure com poc després els visitants feien l’1 a 2.

Lluny de rendir-se, Molist va empatar el matx abans del descans. Durant tot el partit els dos equips van disposar de faltes directes i penals que no van saber aprofitar. Només començar el segon temps, Roca feia el 3 a 2. Tot  i que els visitants van empatar de nou, dos gols ràpids de Molist i Homs van posar un 5 a 3 a falta de 8 minuts per al final.

El 6 a 3 va arribar a falta de 5 minuts, però tot i que la remuntada estava a prop, els taradellencs no van marcar més i van veure com el seu esforç no obtenia recompensa. Un gol més hauria forçat la pròrroga, ja que en hoquei patins els gols a domicili no comptabilitzen doble. Cal destacar que el nombrós públic present al pavelló municipal no va parar d’animar els locals.

El Taradell només mantindria la categoria si algun equip renunciés a jugar a Primera Catalana. Però sembla molt difícil que succeixi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments