Inici Actualitat El CP Taradell necessita el suport de la seva afició dissabte per...

El CP Taradell necessita el suport de la seva afició dissabte per mantenir la categoria

0
COMPARTIR

L’afició taradellenca ha de respondre aquest dissabte al vespre. El Club Patí Taradell es juga a partir de 2/4 de 9 al pavelló municipal la seva permanència a Primera Catalana. Els taradellencs han de remuntar un 5 a 1 de l’anada contra el Calafell B.

Es tracta del partit de tornada de la promoció de descens. En l’anada el Taradell va patir una derrota dolorosa i massa exagerada vist el joc dels dos equips. L’equip de Calafell, a més, va comptar amb l’ajuda d’algun dels jugadors del primer equip, que milita a l’Ok Lliga.

El Calafell va quedar dotzè a la classificació del grup A de Primera Catalana amb 32 punts en la seva primera temporada a aquesta categoria. Va guanyar 9 partits, en va empatar 5 i en va perdre 16. El Taradell va quedar dotzè del grup B.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments