Inici Actualitat 600 persones omplen l’església Sant Genís per sentir l’Escolania de Montserrat

600 persones omplen l’església Sant Genís per sentir l’Escolania de Montserrat

1
COMPARTIR

La iniciativa de Ràdio Taradell de portar l’Escolania de Montserrat a Taradell amb motiu del 29è aniversari de l’emissora municipal va ser tot un èxit. Aquest divendres l’església Sant Genís es va omplir amb 600 persones que van poder escoltar l’actuació dels joves integrants de l’Escolania.

Un dels moments més emotius del concert va ser la interpretació que es va fer del Vilorai. Els cantaires van deixar l’altar major per cantar aquesta peça davant de l’altar de la Mare de Déu de Montserrat que hi ha al lateral de l’església taradellenca.

La quarantena de nois de 9 a 14 anys van fer les delícies de tots els assistents al concert que va tenir una durada d’unes dues hores. Van interpretar peces com el “Pater Noster”, l'”Stabat Mater” o el “Rèquiem en re menor” de Mozart. L’Ecolania estava dirigida per Bernat Vivancos i el cor estava acompanyat per Vicenç Prunés al piano. L’escenari on es va fer el concert era un marc immillorable per a l’actuació de l’Escolania de Montserrat.

Les fotos són de Miquel Vilardell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep Miret
Josep Miret
9 juny 2012 15:55

Per molt anys Ràdio Taradell!!!
Molt bona idea la vostra.
L’any vinent 30, com a mínim heu de dur el Bruce…